Помсти чотири роки чекають

12.06.2013
Помсти чотири роки чекають

Колись чорна перлина подіуму Наомі Кемпбелл славилася своїм вибуховим характером. Побити покоївку, запустити важким телефоном у секретарку, влаштувати скандал за лаштунками модного показу для Наомі було звичайною справою. Але останнім часом скандальна супермодель значно втихомирилася. Як припускали її друзі, на Кемпбелл позитивно вплинули стосунки з російським мільярдером Владиславом Дороніним.

Тепер цей роман уже в минулому, і у Наомі є всі підстави знову взятися за старе. І справді, 43–річну топ–модель уже викликають до суду. Щоправда, «Чорна пантера» ще не встигла ні на кого напасти, і відповідати їй доведеться за старі гріхи. Позов на неї подав папараці, якого Кемпбелл віддухопелила ще 2009 року. На той час вона вже зустрічалася з Дороніним, але характер ще показувала. Власне, саме під час відпочинку вдвох на італійському острові Ліпарі Наомі й помітила об’єктив фотографа, який ховався по кущах і «клацав» парочку, що прогулювалася пляжем. Розлютившись, темношкіра фурія підскочила до нахаби й кілька разів сильно вдарила його в обличчя сумочкою й подряпала обличчя. Папараці заявив, що модель пошкодила йому ліве око, через що навіть довелося звертатися в поліцію.

Чому побитий кореспондент чекав майже чотири роки, щоб засудити нападницю, сам він не пояснює. А адвокати Наомі сповнені рішучості добитися для неї виправдального вироку, оскільки втручання в приватне життя — серйозна провинність. Засмучує їх лише те, що Доронін навряд чи прийде свідчити на користь колишньої подруги.

Утім до початку судового процесу парочка може ще й помиритися. Адже перше засідання суду призначено аж на 4 грудня.