Зірка про зірок

11.06.2013
Зірка про зірок

Відсвяткувавши діамантовий ювілей правління британської королеви Єлизавети ІІ, дружина молодого спадкоємця престолу Вільяма, Кетрін Міддлтон, готується до пологів. За прогнозами «знавців» (монарша сім’я про це — ні пари з вуст), пологи мають відбутися приблизно через місяць.

Раніше народження небожа з нетерпінням очікувала й молодша сестра Кетрін, Піппа, яка у Британії також є іконою стилю. Але тепер їй, схоже, не до клопотів із немовлям. У Піппи з’явилася робота, яка забиратиме весь вільний час. Нещодавно дівчині запропонували стати одним із редакторів американської (!) версії журналу Vanity Fair, присвяченого знаменитостям різного штибу. І перша з серії статей Піппи вийде вже в липневому номері часопису. Мідд­лтон–молодша напише про один із найстаріших тенісних турнірів — Уїмблдонський.

«Ми дуже раді, що Піппа писатиме для нашого журналу. Вона завжди спостерігає за тенісом, та й сама займається спортом. І ми з нетерпінням очікуємо її погляду на традиційні англійські способи згаяти час», — зазначив головний редактор видання Грейдон Картер.

До слова, для сестри герцогині Кембриджської це вже не перший досвід у журналістиці. Раніше міс Міддлтон уже співпрацювала з журналом Waitrose Kitchen, для якого інколи пише про організацію свят та дає рецепти смачних страв. Також Піппа видала книгу про івент–бізнес, яка, схоже, й дала старт її журналістській кар’єрі.