«Серцеїдка» виходить заміж

07.06.2013
«Серцеїдка» виходить заміж

Зірка «Серцеїдок» Дженніфер Лав Х’юїтт нарешті здійснить одразу дві заповітні мрії. Актриса не раз зізнавалася, що страшенно хоче стати мамою і «просто помішана на дітях». А ще їй понад усе хотілося зустріти надійного чоловіка і створити міцну сім’ю. Та в коханні привабливій, розумній і зірковій дівчині постійно не щастило – романи були швидкоплинними і нічим «міцним» не завершувалося. І ось нарешті, схоже, «той самий, єдиний», таки трапився їй на шляху.

Уже близько півтора року Х’юїтт зустрічається з колегою по акторському цеху Брайаном Холлісеєм. Пара познайомилася на зйомках і відтоді намагається не розлучатися. А днями закохані повідомили, що заручилися. Брайан зробив Дженніфер пропозицію під час спільних вакацій у Європі наприкінці травня, і вона, не вагаючись, відповіла «так!». «Ми дуже схвильовані і неймовірно щасливі», – зізналася актриса.

Проте й це ще не всі добрі новини. Як виявилося, приводів для радісного хвилювання у 34–річної Джен одразу два, адже вона перебуває на тре­тьому місяці вагітності. І хто після цього скаже, що мрії не здійснюються.

 

ДО РЕЧІ

Дитину чекає і зірка «Титаніка» Кейт Уїнслет. Як повідомляє сайт People.com, 37–річна «оскароносиця» втретє вагітна. У Кейт уже є двоє дітей, 12–річна Міа та 9–річний Джо, від двох попередніх чоловіків – режисерів Джима Тріплтона та Сема Мендеса. Тепер Уїнслет одружена з молодшим за неї на три роки Недом Рокнроллом, небожем мільярдера Річарда Бренсона.