Луо для Влада

06.06.2013
Луо для Влада

Російський олігарх Владислав Доронін забезпечив собі популярність у бульварній пресі завдяки тривалому роману з британською топ–моделлю Наомі Кемпбелл, і тепер, коли мільярдер розійшовся з «Чорною пантерою», вже він сам продукує новини для світських хронік. Щоправда, використовує Доронін для цього знову манекенниць. Його новою «гьорлфренд» стала китаянка Луо Зілін — «Міс Всесвіт Китай–2011».

Завтра Луо відзначатиме 26–річчя, і можна напевне стверджувати, що свято відбудеться в компанії багатія Дороніна в розкішній романтичній обстановці. Можливо, парочку знову зафіксують фотооб’єктиви папараці, як це було днями на острові Ібіца, де Владислав і Луо відпочивали й голубилися на пляжі.

Водночас, крім грошей та інших приємностей, роман із росіянином приніс Луо Зілін також і одне розчарування: азіатську кралечку звільнили з модельного агентства MIX Model Management NYC. Причиною відставки стали «непрофесійна поведінка і порушення трудової дисципліни». Знаючі люди розшифровують це як порушення китаянкою етичних норм у ставленні до колеги… Наомі Кемпбелл. Адже Луо й Наомі деякий час працювали разом на реаліті–шоу The Face, де Кемпбелл навчала молоду азіатку премудростям своєї професії. І саме Наомі познайомила Луо з Дороніним. А тепер, виходить, Зілін відбила в старшої колеги бойфренда.

Учасниця багатьох модних показів Зілін веде досить популярний в Китаї блог, в якому розповідає про своє світського життя. А в своєму англомовному мікро­­блозі Луо лише за тиждень до відпочинку з Дороніним привітала Наомі Кемпбелл з днем народження…