Дівчина на всі 40

05.06.2013
Дівчина на всі 40

Пенелопі Крус ось–ось наро­джувати (нагадаємо, «оскароносна» іспанка вже має сина від колеги Хав’єра Бардема, а зараз вагітна вдруге), але про роботу вона не забуває. Як повідомляє сайт новин кіноіндустрії Yahoo! Movies, саме Пе зіграє дівчину Бонда в наступному фільмі «бондіани». Якщо це справді так, Крус має шанси побити рекорд. Зйомки чергової стрічки про пригоди агента 007 розпочнуться влітку 2014 року. На той час Пенелопі буде вже 40 років. «Дівчат» такого поважного віку у Джеймса Бонда досі не було.

Офіційної назви у наступного епізоду кінопригод суперагента наразі немає. Як, власне, й режисера. Раніше планувалося, що постановником фільму знову стане Сем Мендес, який знімав попередню серію «бондіани» — «007: Координати «Скайфолл». Проте Мендес заявив, що хоче сконцентруватися на роботі в театрі, і від зйомок наступного фільму відмовився.

Щодо головного героя, то його ще принаймні двічі зіграє Деніел Крейг, який засвітився в ролі Бонда вже у трьох фільмах: «Казино «Рояль», «Квант милосердя» та «Координати «Скайфолл». З комерційної точки зору найуспішнішим із них став останній епізод, який зібрав у прокаті понад 1,1 млрд. доларів США і посів восьме місце в переліку найкасовіших фільмів усіх часів.

До слова, у «Скайфоллі» одну з головних ролей — провідного лиходія й ворога Бонда — зіграв чоловік Пенелопи, Хав’єр Бардем.