Кара небесна

30.05.2013
Кара небесна

Кара Дельвінь під час шоу «Вікторіяз сікрет».

Британська топ–модель Кара Дельвінь, яка вирізняється з–поміж інших густими чорними бровами й вічним виразом «сердитої дитини» на обличчі, нещодавно ледве не повторила долю Кейт Мосс. Ту, нагадаємо, папараці свого часу «застукали» за нюханням кокаїну, відтак спалахнув грандіозний скандал, і відомі бренди один за одним відмовлялися від співпраці з Кейт. Кара, щоправда, впіймалася на меншій провині — у неї всього лише випав із сумки пакетик із білим порошком, який одразу зафіксували фотографи. Проте красномовний вигляд і фасування цього порошку навряд чи могли викликати якісь сумніви щодо його походження.

Дельвінь пощастило — на кар’єру однієї з найуспішніших молодих манекенниць світу цей інцидент не вплинув.

У свої 20 років Кара досягла неабияких успіхів у модельному бізнесі, незважаючи навіть на те, що на ногах у неї дуже помітні плями від псоріазу (а бездоганна зовнішність — це, як відомо, «хліб» манекенниці). Дівчина впевнено носить звання «музи» Карла Лагерфельда, належить до найбільш високооплачуваних моделей світу, встигла знятися в нашумілому фільмі Джо Райта «Анна Кареніна» і зареєструвала своє ім’я як торгову марку.

Але й цього амбітній довгоногій красуні видалося мало, і тепер Кара рветься ще й на естраду. Як повідомляють британські таблоїди, міс Дельвінь веде переговори зі звукозаписувальним лейблом Roc Nation, який належить реперу Джей Зі (чоловікові Бейонсе Ноулз). Демо–версії потенційних хітів у виконанні Кари менеджери лейблу вже прослухали і схвалили. Що й не дивно, адже сам Джей Зі — також її добрий знайомий.