Модель і бейсболіст

29.05.2013
Модель і бейсболіст

Анна Вяліцина у журналі «Спорт іллюстрейтед».

Російська топ–модель Анна Вяліцина любить у житті різноманіття. І кохання це також стосується. У списку її бойфрендів уже був актор — і неабихто, а сам Леонардо Ді Капріо (він не зраджує своєму правилу: зустрічатися винятково із супермоделями). Був і музикант — кілька років Анна зустрічалася із солістом популярної американської групи Maroon 5 Адамом Левіним. І музична, і модельна тусовки вже готувалися погуляти на весіллі, проте рік тому красива пара розпалася. При цьому екс–закохані спромоглися залишитися в добрих стосунках і досі інколи зустрічаються за чашкою кави.

Після Левіна Вяліцина знайшла собі хлопця чергової професії, навіть одразу двох — діджея і продюсера Келвіна Харріса. Але цей роман тривав недовго, і тепер у 26–річної росіянки — нове кохання. Цього разу серце білявки полонив спортсмен — бейсболіст клубу «Нью–Йорк метс» Метт Харві.

Познайомилися манекенниця і пітчер кілька тижнів тому на хокейному матчі за участю клубу НХЛ «Нью–Йорк ренджерз». 24–річний Метт одразу накинув оком на струнку красуню, і Анна охоче залишила йому свій номер телефону. Відтоді парочка фактично не розстається. Як стверджують друзі пари, попри заклопотаність, Анна і Метт намагаються кожну вільну хвилину проводити разом.