Магістр Єва

28.05.2013
Магістр Єва

Єва Лонгорія.

Учитися не тільки ніколи не пізно, а й завжди корисно. У цьому не сумнівається навіть така, на перший погляд, «гламурна фіфа», як Єва Лонгорія. Незважаючи на те, що зірці серіалу «Відчайдушні домогосподарки» не бракує ні грошей, ні кар’єрних успіхів, Єва вирішила здобути ще й диплом магістра. Бакалаврського ступеня їй видалося замало, тож актриса вступила на магістратуру Каліфорнійського університету.

Упродовж трьох років Лонгорія вивчала Чикано — історію і культуру латиноамериканського населення південного заходу США часів іспанської колонізації. І, схоже, успішно: днями щасливій зірці видали довгоочікуваний диплом.

Своїм досягненням 38–річна актриса неабияк пишається. Як доказ — той факт, що Єва з усмішкою від вуха до вуха старанно позувала фотографам у магістерській мантії і бонеті на тлі університетських стін, в обнімку з професорами й однокурсниками.

Прихильники кінодіви також задоволені, адже тепер їй ніщо не заважає зосередитися на кар’єрі. Невдовзі розпочнуться зйомки одразу двох фільмів за її участю — драми «Фронтера», де Лонгорія зіграє разом із Едом Харрісом, та комедії «Одружений і брехливий», де компанію Єві на знімальному майданчику складе Сара Джессіка Паркер.