Нерви не бешкетують

24.05.2013
Нерви не бешкетують

Кетрін Зета–Джонс.

Невдовзі «оскароносний» Майкл Дуглас повернеться додому з Каннського фестивалю, де він зараз представляє свій новий фільм «За канделябрами» (до слова, в стрічці Стівена Содеберга Дуглас дуже талановито зображує гомосексуальну любов із Меттом Деймоном). І вдома потрапить в обійми люблячої дружини Кетрін Зета–Джонс. Хоча коли Майкл від’їздив до Франції, Кетрін його не проводжала. Адже на той час 43–річна актриса була у «психлікарні», де проходила курс лікування від психічного розладу.

Утім прихильникам валлійської кінозірки нема чого непокоїтися — лікування було профілактичним, і сьогодні–завтра Кетрін планує виписатися з клініки.

Два роки тому у знаменитої акторки діагностували маніакально–депресивний психоз, але тепер вона цілком здорова. За умови, що регулярно проходитиме профілактичний курс, аби підтримувати нерви на належному рівні.

Насправді Зета–Джонс геть не збиралася розповідати про свої проблеми всьому світові. Але після того як 68–річний Майкл з’явився на прийомі Асоціації кореспондентів Білого дому без дружини, журналісти самі взялися розкопувати, що сталося із зіркою «Маски Зорро». Тож аби таблоїди не понаписували про неї всіляких нісенітниць, Кетрін вирішила офіційно повідомити про причини свого перебування в клініці.

Проблеми із психікою в актриси почалися після того, як Дуглас пройшов курс лікування проти раку горла, виявленого на останній стадії. Спершу Кетрін трималася мужньо, але зрештою не витримала — надто перенервувала. Зрештою все завершилося добре — Майкл переміг свою хворобу, його дружина впоралася зі своєю, і тепер вони знову одна з найщасливіших сімей у Голлівуді.