ЛіЛове невезіння

23.05.2013
ЛіЛове невезіння

Ліндсей Лохан в рекламі бренду «6126».

Фінансове становище відомої американської акторки Ліндсей Лохан залишає бажати кращого: останнім часом зірка дедалі рідше бере участь у вартісних проектах, а її численні борги змушені оплачувати друзі. Ситуацію ускладнює лікування актриси в реабілітаційній клініці, «прописане» судом (разом із виправними роботами) після чергового правопорушення ЛіЛо напідпитку.

Тож Лохан пробує добути гроші в усі можливі способи. Так, узимку зірка фільму «Шалена п’ятниця» подала позов до суду на модний бренд DNAM. Їхня «війна» триває вже кілька років. Річ у тім, що в 2009–му власники бренду запропонували Ліндсі створити колекцію одягу під назвою «6126» і стати обличчям нової лінії вбрання цієї фірми. Проте за весь цей час Лохан, за її словами, не отримала ані цента, тож вона має намір відсудити у DNAM 1,1 млн. доларів. 900 тисяч їй належало за контрактом, а ще 10 відсотків від прибутку Ліндсі «накинула» як компенсацію за моральні збитки.

Однак, повідомляє сайт Spletnik.ru, DNAM... подав зустрічний позов. Причому аж на 5 млн. доларів. Власники марки стверджують, що ЛіЛо не тільки не просувала бренд, а й дискредитувала його своєю маргінальною поведінкою та пристрастю до алкоголю, психотропних і наркотичних речовин. У результаті нова колекція провалилася в торговельній мережі і принесла компанії лише збитки.

Так що актрису–невдаху чекає новий судовий розгляд.