Кілька серій до світанку

21.05.2013
Кілька серій до світанку

Тарантіно й Клуні у фільмі «Від смеркання до світання».

Мода перетворювати відомі фільми в телевізійні проекти набирає обертів. Так, невдовзі серіалом має стати культова стрічка «Від смеркання до світання». Багатосерійну версію для ТБ створить сам режисер повнометражної картини – Роберт Родрігес.

Нагадаємо, що оригінальний фільм вийшов у 1995 році. У ньому зіграли Квентін Тарантіно, Джордж Клуні (саме ці двоє зробили кіно культовим), Харві Кейтель, Джульєт Льюїс, Салма Хайєк. За сюжетом, двоє закінчених братів–грабіжників, рятуючись після пограбування банку, взяли в заручники протестантського священика з дітьми, прорвалися до Мексики і вирішили пересидіти ніч у придорожньому барі. Там на них несподівано чигала ціла армія вампірів та іншої нечисті, з якою вони боролися всіма можливими способами.

За даними сайту Spletnik.ru, Родрігес особисто займеться як постановкою, так і сценарієм картини. Режисер планує розвинути тему упирів і забезпечити тривалий, але динамічний «екшн». Чи візьмуть у серіалі участь ті самі актори, що виблискували в оригінальній стрічці, наразі невідомо.