Труднощі режисури

21.05.2013
Труднощі режисури

Скарлетт Йоханссон.

Відома як акторка й співачка, Скарлетт Йоханссон давно націлювалася на режисерське крісло. І от, здається, нарешті знайшла підходящий проект. За повідомленнями американських таблоїдів, 28–річна краля візьметься за екранізацію першого роману відомого американського письменника ХХ століття Трумена Капоте, автора «Сніданку у «Тіффані». Його перший твір, який довгий час вважався загубленим, має назву «Літній круїз».

«Те, що я можу перенести цю історію на екран і що це стане моїм дебютним повнометражним фільмом як режисера, — мрія всього життя і великий привілей», — радіє білявка, яка фігурує на верхніх щаблях багатьох рейтингів вроди та сексуальності.

У романі «Літній круїз» ідеться про юну аристократку Грейді Макніл. Відмовившись від літньої поїздки з батьками в Париж, дівчина залишається в Нью–Йорку, повністю надана сама собі, і заводить роман із працівником автомобільної парковки. Сценарій для екранізації написала Трістін Скайлер.

Зйомки фільму заплановані на початок наступного року. Компанія, що відповідає за виробництво і просування режисерського дебюту Йоханссон, вже оголосила про продаж міжнародних прав на її стрічку на Каннському кінофестивалі.

Наразі найвідомішими стрічками Скарлетт–акторки є «Труднощі перекладу», «Вікі Крістіна Барселона», «Ми купили зоопарк», «Хічкок». Цього року вийшов комедійний фільм «Пристрасті Дон Жуана» Джозефа Гордон–Левітта з Йоханссон у головній ролі. А наступною прем’єрою, котра призначена на квітень 2014–го, є «Перший месник: Друга війна» — супергеройська картина для тінейджерів за відомим коміксом про Капітана Америку. В ній Скарлетт грає Чорну Вдову — Наташу Романофф — як і в стрічці «Месники» 2012 року.