Парочка з ракетками

14.05.2013
Парочка з ракетками

Російська тенісистка Марія Шарапова знайшла нове кохання. Торік вона розірвала заручини з сербським баскетболістом Сашею Вуячичем, хоча, здавалося б, усе йшло до весілля. Але серце спортивної красуні залишалося вільним недовго: днями Машу «застукали» за палким поцілунком із болгарським колегою, 28–ю ракеткою світу Григором Димитровим. Папараці підловили парочку в столиці Іспанії, де днями завершився великий тенісний турнір Mutua Madrid Open.

«Так, ми зустрічаємося», — була змушена підтвердити Шарапова, зізнавшись, що для них із Григором поява цих знімків у пресі стала неочікуваною. Після перемоги в чвертьфіналі над естонкою Кайєю Канепі росіянка замість автографа написала на об’єктиві фотографа: «Як вам вдалося нас підловити???» За словами Маші, вони з коханим зовсім не збиралися афішувати свої стосунки, адже «хотілося б, щоб у житті, яке постійно в усіх на виду, залишалася частина, доступна тільки тобі». «Це наше особисте життя за межами корту. Те, що нам хотілося б розділити тільки удвох», — наголосила 26–річна зірка, яка на п’ять років старша (і на три сантиметри вища, що не дивно з її 188–сантиметровим зростом) за свого обранця.

Утім на тому, що діється на корті, почуття також позначаються. Можливо, саме під впливом нового кохання Димитров у другому колі сенсаційно вибив із мадридського «Мастерза» першу ракетку світу Новака Джоковича. Щоправда, вже в наступному раунді вилетів і сам.

«Російська Сирена», як називають Шарапову за її пристрасні крики, виступила більш успішно і, не програвши жодного сету в п’яти матчах поспіль, дійшла до фіналу. Але у вирішальному двобої вже 12–й раз поступилася американці Серені Уїльямс. Причому на кону стояла не тільки перемога в турнірі, а й звання першої ракетки світу. Відповідно, Шарапова залишилася другою.