Кохання за контрактом?

08.05.2013
Кохання за контрактом?

Наомі й Доронін.

У щирість почуттів між російським олігархом Владиславом Дороніним і темношкірою топ–моделлю Наомі Кемпбелл від початку багато хто не вірив. Попри те, що пара разом уже п’ять років, їхні стосунки від початку нагадували вигідний контракт. Ходили плітки, що Доронін узявся забезпечити Наомі шикарне життя в обмін на гламур і протекцію в найвищих прошарках світської тусовки. Хоча друзі пари запевняли, що модель і олігарх мають справді закоханий вигляд. От тільки з весіллям так і не склалося — колишня дружина Дороніна не давала йому розлучення, і вже нібито призначену дату церемонії доводилося кілька разів переносити.

Якщо це був контракт, то, схоже, його термін добіг кінця. Принаймні американські таблоїди запевняють, що Наомі з Владиславом розійшлися. «Чорна пантера» надто зайнята у своєму модельному телепроекті The Face, а Дороніна останнім часом помічають у компанії різних юних красунь.

Чутки про розрив екзотичної пари з’явилися ще восени минулого року, хоча, здавалося б, докази свідчили про протилежне. Наомі з нагоди 50–річчя бойфренда в листопаді організувала грандіозне святкування в Індії. А Влад зовсім недавно, в березні, подарував манекенниці чергову нерухомість — дорогу квартиру в Лондоні (після вілли в Ріо–де–Жанейро й футуристичного обійстя на Рубльовці).

Звісно, не виключено, що лондонське помешкання — прощальний подарунок. Проте стосунки мільярдера та екзальтованої британської кралі й раніше були нестабільними — вони могли по кілька місяців не бачитися, а потім знову цілуватися перед об’єктивами фотографів.

Можливо, інтригу розв’яже день народження Наомі. На вечірку з нагоди свого 43–річчя, яка відбудеться 22 травня, манекенниця запросила безліч зіркових друзів — Кейт Мосс, Леонардо Ді Капріо, Демі Мур, Ленні Кравітца тощо. На запитання, чи отримав запрошення Доронін, модель лише загадково усміхається.