«Піратське» весілля

08.05.2013
«Піратське» весілля

Зірка «Піратів Карибського моря» Кейра Найтлі більше не входить до списку найжаданіших наречених світу. Минулої суботи актриса вийшла заміж за 29–річного музиканта гурту The Klaxons Джеймса Райтона. Разом вони трохи більше двох років, а в травні 2012–го оголосили про заручини.

Весілля було скромним. На церемонію одруження до мерії молодята запросили тільки близько півтора десятка родичів і найближчих друзів, а у весільному шатрі, де відбувалося святкування, зібралося загалом менш як півсотні людей.

Відбулося все в містечку Мазан на півдні Франції, де Кейра свого часу придбала невеличку виноградарську ферму.

Місце й точну дату одруження зіркова пара до останнього тримала в таємниці, і їм таки вдалося одурити папараці, які не встигли вчасно приїхати до Мазана. Хоча кілька фотографій «з–під поли» в інтернеті все ж з’явилося. І одразу викликало жваве обговорення: 28–річна Найтлі неабияк здивувала публіку вибором весільного туалету. Більшість таблоїдів припускали, що сукню їй шитиме Карл Лагерфельд — головний дизайнер будинку моди «Шанель», чиїм «обличчям» Кейра є вже понад п’ять років. Проте наречена обрала скромну сріблясту сукню зі спідницею–«дзвіночком» до коліна (на яку все–таки накинула вінтажний жакет від «Шанель») і тілесні балетки. Найуважніші прихильники актриси пригадали, що в дуже схожому платті бренду Rodarte Найтлі прийшла на церемонію вручення нагород БАФТА ще 2008 року.