Вона ж Гвінет Пелтроу!

26.04.2013
Вона ж Гвінет Пелтроу!

Популярність «оскароносної» Гвінет Пелтроу про яку досить довго нічого не було чути, знову стрімко злетіла вгору. Що, в принципі, й не дивно — Гвінет активно піарить свій новий фільм «Залізна людина ІІІ», і реклама їй не завадить. Хай навіть негативна. Тож навряд чи актриса дуже засмутилася, коли недавно її визнали «найбільш ненависною знаменитістю» за версією журналу «Стар». Таку неприємну характеристику поборниці вегетаріанства дали читачі за «надто відверте прагнення заробити на пропаганді здорового харчування, краси та довголіття».

Уже після цього Фонд захисту дітей від насильства розкритикував дитячу колекцію купальників від Пелтроу, представлену на сайті актриси Goop.com. Мовляв, «занадто сексуальні» бікіні аж ніяк не підходять для малих дівчаток і приваблюють до них нездорову увагу педофілів. Купальники, до слова, коштують по 45 доларів.

Є для Пелтроу і кращі новини. Саме вона посіла перше місце в рейтингу найкрасивіших зірок цього року за версією журналу «Піпл». І це при тому, що поза роботою актриса одягається максимально просто й фактично не користується макіяжем. «Я зазвичай ходжу у футболці і джинсах або мішкуватих шортах, з розпатланим волоссям. Чоловік і діти вже до цього звикли. Якщо я накладаю макіяж і наряджаюся, Кріс (фронтмен гурту «Колдплей» Кріс Мартін. — Авт.) завжди іронізує: «Ух ти, та ти ж Гвінет Пелтроу!» — розповідає зірка.

Окрім 40–річної Гвінет, до топ–10 зіркових красунь увійшли Керрі Вашингтон, Аманда Сейфрід, Зоуї Дешанель, Джейн Фонда, Дженніфер Лоуренс, Келлі Роуленд, Холлі Беррі, Дрю Беррімор і Пінк.