Два кольори Рірі

25.04.2013
Два кольори Рірі

Оголошено номінантів Billboard Music Awards 2013. Цю премію вручає провідний музичний журнал «Біллборд», відомий своїми хіт­парадами. ВМА вважають однією з трьох головних музичних премій США — поряд із «Греммі» та American Music Awards.

Отже, хто претендує на нагороди цього року? Лідерами за кількістю номінацій стали кантрі­співачка Тейлор Свіфт, гурти Maroon 5 та Fun — у них по 11 шансів отримати призи в різних категоріях (а церемонія відбудеться 19 травня в Лас­Вегасі). У найголовнішій номінації — «артист року» — представлені Тейлор Свіфт, Maroon 5, Джастін Бібер, One Direction та Ріанна.

Щодо останньої, то R&B­діва Робін Ріанна Фенті не набагато відстала за кількістю номінацій — у неї їх десять. І «найкраща співачка» також.

В активі Рірі, як називають 25­річну темношкіру зірку, вже є і «Греммі», і АМА, і ВМА. Однак останнім часом вона цікава широким масам не так завдяки своїм музичним здобуткам, як нескінченною «мильною оперою» в стосунках із репером Крісом Брауном. Нагадаємо, парочка розбіглася після резонансного скандалу, коли Кріс жорстоко побив свою наречену, але минулої осені знову зійшлася. І ось тепер американські таблоїди приносять новини про нову кризу у взаєминах Брауна й Рірі.

«Ні», — коротко відповів репер у недавньому радіоінтерв’ю на запитання про те, чи разом вони з Ріанною. Вони знову не ходять на вечірки вдвох, а Брауна «засікли», коли той фліртував з іншою панянкою. Ріанна ж днями сама відпочивала в Маямі.

Сердешній барбадосці, певно, знову не хочеться втрачати брутального коханця. В одному з недавніх виступів у гастрольному турі на підтримку свого альбому «Діаманти» Ріанна сказала зі сцени, звертаючись до глядачів: «Чи багато хто з вас закоханий? Чи багато хто з вас ненавидить любов? Чи багато хто з вас ні чорта не розуміє в коханні? Я в цій групі».