Сьома дитина мільярдера

16.04.2013
Сьома дитина мільярдера

Один із найзаможніших людей Росії та Великої Британії, власник лондонського «Челсі» й колишній губернатор Чукотки Роман Абрамович багатий не лише грішми. Російський мільярдер — іще й багатодітний батько. Від першого шлюбу з Іриною Маландіною, який розпався 2007 року, в нього аж п’ятеро нащадків — три дочки і два сини. А від другого (щоправда, неофіційного, цивільного) — з галеристкою і дочкою нафтового магната Дарією Жуковою, вже двоє. Днями 31–річна Даша народила 46–річному олігарху дочку. Як повідомляють британські ЗМІ, дівчинка з’явилася на світ у Нью–Йоркському медичному центрі Рузвельта. Назвали її Леєю.

Новина про те, що Жукова народжуватиме у Нью–Йорку, з’явилися ще в середині лютого, коли розкішна яхта Абрамовича «Екліпс» пришвартувалася біля Манхеттена. На яхті Роман із Дашею жили аж до пологів, адже вона не лише комфортна, а й зручна з точки зору безпеки — крізь щільний штат охорони на борт непоміченою не проникне й миша.

Старшому си­ну пари, Аарону Александру, у грудні виповниться чотири роки. До слова, первістка Даша народжувала у Лос–Анджелесі.