Шерон, Кейт і «цьом»

Шерон, Кейт і «цьом»

У бразильському місті Сан–Паулу днями відбулися щорічні благодійні заходи фонду AmFar, який збирає кошти на наукові розробки для боротьби зі СНІДом.­ Спеціальними гостями яскравого гала–шоу під назвою «Натхнення» стали «король футболу» Пеле, співачка Ферджі, бурлеск–діва Діта фон Тіз, супермодель Кейт Мосс та акторка Шерон Стоун. Остання є головою відділу глобального фандрайзингу (пошуку ресурсів) фонду AmFar, і саме Шерон забезпечила «вишеньку на торті» того святкового вечора.

Мадагаскар–1

Мадагаскар–1

Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям Організації Об’єднаних Націй, відомий за абревіатурою ЮНІСЕФ, у своїй діяльності часто вдається до допомоги знаменитостей. Адже, використовуючи свою популярність, зірки шоу–бізнесу, спорту, кіно мають змогу привернути увагу до проблем захисту знедолених малюків в усьому світі. Перелік послів доброї волі ЮНІСЕФ досить довгий. Крістіна Агілера, Вупі Голдберг, Шакіра, Леонель Мессі — лише кілька з них. Послом доброї волі є й американська співачка Кеті Перрі, яка днями в рамках цієї своєї місії відвідала Мадагаскар.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Заходить мужик у жіночий бар. А там — самі блондинки. Сідає за стійку й запитує одну з них:

— Хочеш, новий анекдот про блондинок розповім?

— Козел, дивися, за барною стійкою блондинка — в неї чорний пояс iз карате, ліворуч від тебе блондинка — майстер спорту з дзюдо, праворуч від тебе блондинка ростом 190 см і вагою 95 кг — інструктор iз рукопашного бою, а ззаду тебе стоїть наша дівчина з секції важкої атлетики. Ти все ще хочеш розповісти анекдот про блондинок?

Мужик задумався на кілька секунд, потім каже:

— Нє–а, не хочу. Задовбуся п’ять разів пояснювати.

Всі статті рубрики