Секрет її молодості

10.04.2013
Секрет її молодості

«Оскароносна» красуня Холлі Беррі у свої 46 має вигляд на заздрість багатьом 25–річним. І, судячи з усього, залишатиметься такою ж молодою й гарною ще багато років. Кажуть же, що народження дитини після 40 років дарує жінці другу молодість. Холлі вирішила омолоджуватися принаймні раз на п’ятирічку: днями актриса оголосила, що вагітна від свого коханого, французького актора Олів’є Мартінеса.

Для Мартінеса це буде перша дитина, і майбутній тато неймовірно щасливий. Хоча дуже непокоїться за цивільну дружину, адже Беррі хвора на інсулінзалежний діабет, а з цією хворобою вагітність завжди протікає нелегко. Власне, Холлі пережила це на власному досвіді, коли виношувала свою першу донечку Налу, якій у березні виповнилося п’ять років. Зараз актриса перебуває на четвертому місяці й поки почувається непогано. І вже навіть нібито знає стать майбутньої дитини — УЗД показало, що це буде хлопчик.

Із 47–річним Олів’є зірка «Хмарного атласу» зустрічається з 2010 року, а торік пара оголосила про заручини. Вони мріяли одружитися у рідній для Мартінеса Франції й переїхати туди жити, але не склалося. Тато Нали, манекенник Габріель Обрі, з яким Холлі довго судилася за право опіки над дівчинкою, категорично відмовляється дати дозвіл навіть на подорож дитини за кордон. Тож Холлі з Олів’є вирішили, що до повноліття Нали усі втрьох — а невдовзі, дай Боже, вже й учотирьох,­ — мешкати­муть у США.