Холмс і нове кохання

05.04.2013
Холмс і нове  кохання

Після розлучення з Томом Крузом у липні минулого року Кейті Холмс не бачили з жодним іншим чоловіком — увесь вільний час актриса приділяла донечці Сурі. Але віднедавна, як стверджує британський таблоїд «Сан», ситуація змінилася. Два тижні тому на вечірці з нагоди 25­ї річниці видання New York Observer Кейті зустрілася з музикантом Пітером Чінкотті. Вони знайомі вже кілька років, але досі, в кращому разі, віталися при зустрічі. І от тепер між ними з Пітером раптом спалахнула іскра.

Зустрічатися вони почали майже одразу. 29­річний Чінкотті вразив на п’ять років старшу зірку надзвичайно уважним ставленням, якого їй часто бракувало від колишнього чоловіка. Пітер постійно дарує Кейті квіти й ледве що не співає серенади під вікнами.

А тим часом у стосунках із батьком своєї дитини у Холмс проблеми. Вони з Томом Крузом укотре посварилися: Кейті звинувачує колишнього в тому, що той не збирається підлаштовуватися під розклад доньки. Мовляв, актор надто рідко бачиться з Сурі.

Хоча Крузові й справді важко вишукувати в своєму напруженому розкладі вікна, адже зараз він мандрує світом, представляючи свій новий фільм «Облівіон» разом із нашою Ольгою Куриленко.