ХРОНІКА

05.04.2013

Футбол

Захисник «Динамо» Євген Хачеріді дискваліфікований на три матчі чемпіонату України. Як повідомляє сайт «Чемпіон», таке рішення ухвалив Контрольно–дисциплінарний комітет ФФУ, оцінивши грубу гру та непристойні жести киянина в гостьовому поєдинку проти «Чорноморця».

* * *

Донецький «Шахтар» готує трансфер зірки чемпіонату Голландії. Скаути «гірників» клубу були присутніми на деяких матчах «Вітесса» і спостерігали за діями темношкірого форварда Вілфріда Боні. Цього сезону в чемпіонаті країни він провів 25 матчів і забив уже 27 голів. «Шахтар» може зробити «Вітессу» конкретну пропозицію щодо трансферу 24–річного гравця збірної Кот–д’Івуар ще до закінчення сезону в Україні, повідомляє Telegraf.com.ua.

Хокей

НХЛ. Регулярний чемпіонат. «Філадельфія» — «Монреаль» — 5:3 (Федотенко «Ф» — 0+1, «+2», 2 кидки, 16:50).

Завдяки вчорашній результативній передачі Руслан Федотенко набрав 11–те очко в сезоні (3+8). Його «Філадельфія» йде на 11–му місці Східної конференції, «Нью–Джерсі» Понікаровського — на восьмому.

Баскетбол

НБА. «Бостон» — «Детройт» — 98:93 (Кравцов «Д» — на майданчик не виходив).

«Детройт» посідає 12–те місце у Східній конференції і вже не має шансів потрапити у «плей–оф».

Легка атлетика

Південноафриканський бігун–ампутант Оскар Пісторіус, якого звинувачують у вбивстві своєї подруги, вирішив повернутися до тренувань. Суд Преторії пом’якшив умови звільнення Пісторіуса під заставу і дозволив йому залишати межі країни. Таким чином, легкоатлет отримав можливість брати участь у змаганнях за кордоном. Одним зі стартів, на якому потенційно може виступити Пісторіус, є чемпіонат світу з легкої атлетики, що відбудеться в серпні у Москві.