Кохайтеся, чорноброві, та з боксерами!

03.04.2013
Кохайтеся, чорноброві, та з боксерами!

Попри твердження недоброзичливців, що кохання між голлівудською «Дюймовочкою» Хейден Панеттьєрі та українським боксером–велетнем Володимиром Кличком — не більше, ніж взаємовигідний піар, ці двоє разом виглядають справді щасливими. Більше того: після тривалого розриву акторка й спортсмен не лише знову зійшлися, а й заручилися!

Першим таку ексклюзивну новину оприлюднив таблоїд US Weekly. За даними видання, 23–річна Хейден і 37–річний Кличко справді збираються вже влітку одружитися.

Спершу інші ЗМІ сприйняли цю новину досить скептично. Мовляв, знаємо ми їхні «заручини» — крихітна Панеттьєрі й понад двометровий Кличко вже й раніше «зображували кохання», а потім розбіглися — і квит. Проте невдовзі актриса з’явилася на людях із перснем на «тому самому» пальці, який уже не залишає сумнівів: заручини таки відбулися.

Каблучка справді помітна — товста «шайбочка», всипана діамантами. А для тих, хто й досі сумнівається, численні фотографії акторки з обручкою доповнює поширене в інтернеті красномовне фото закоханих, на якому наш богатир тримає мініатюрну наречену на руках. Каблучка, звісно, на найвиднішому місці.