Воскова, стильна, успішна

02.04.2013
Воскова, стильна, успішна

«Увічнення» будь–якого нашого сучасника в лондонському музеї воскових фігур мадам Тюссо є ознакою впливовості та беззаперечної популярності цієї особи у всьо­му світі. Так от, днями головну колекцію Тюссо поповнила 22–річна британська акторка Емма Уотсон — та сама виконавиця ролі Герміони в серіалі про Гаррі Поттера.

Як повідомляє сайт Metro, на виготовлення цієї статуї пішло чотири місяці. Вишукана розумничка Емма вбрана в темно–синю коктейльну сукню марки Elie Saab. Це плаття музею подарував сам дизайнер. Саме в такому туалеті Уотсон з’явилася на одному зі світських заходів у Гонконзі два роки тому.

«Емма одразу стала однією з найпопулярніших фігур у нашому музеї. Вона справжня англійська троянда, яку люблять мільйони фанатів кінематографа та моди», — розповіла журналістам Ніколь Феннер, менеджер зі зв’язків із громадськістю експозиції Тюссо. Воскова міс Уотсон сидить, усміхнена, на дивані, скромно закинувши ногу на ногу і поклавши руку на коліно.

Нагадаємо, що напарник Емми по її найвідомішому фільму — виконавець ролі Поттера Деніел Редкліфф — постав у цьому музеї у воску ще в 2007 році.

А Уотсон зовсім не обмежується іпостассю самої Герміони. Завдяки участі в багатьох рекламних кампаніях вона стала справж­ньою іконою вишуканого стилю. Крім того, Емма активно знімається в серйозних фільмах і невдовзі отримає почесну премію «першопрохідця» на церемонії MTV Movie Awards, що пройде 14 квітня в Лос–Анджелесі. Американський канал відзначив Уотсон за те, що вона «продовжує кидати виклик своєму ремеслу з кожною наступною роллю, а її ролі відрізняються як радикальною різноманітністю, так і талановитим виконанням».

На цей рік заплановані прем’єри фільмів «Елітне товариство» й «Кінець світу» з Еммою Уотсон, а на 2014–й — епічний «Ной» Даррена Аронофськи.