«Кейт, а можна вас?..»

22.03.2013
«Кейт, а можна вас?..»

Скільки прищавих школярів по всьому світу мріють про вечір із супермоделями! Мабуть, навіть десятки мільйонів. Очевидно, що їхні фантазії не мають під собою жодних підстав. Хоча… В одному з випадків сон пересічного старшокласника про знамениту сексуальну манекенницю може стати реальністю.

Непоказний тінейджер Джейк Девідсон записав відеозвернення до моделі й акторки Кейт Аптон, у якому чесно зізнався: дівчини в нього немає, танцює він препогано, але із задоволенням проведе кілька годин на своєму випускному вечорі (тільки до 23:00!) із зіркою подіуму. Ролик, розміщений в інтернеті, за короткий час назбирав більше 150 тисяч переглядів і дійшов до самої адресатки. «Можливо!» — відповіла 20–річна Аптон у своєму «Твіттері», запропонувавши хлопчакові називати її Кейті. «Ти виглядаєш милим, і якщо все складеться, я із задоволенням сходжу з тобою на випускний!» — написала супермодель.

До речі, саме в ці дні побачив світ рейтинг від популярного сайту–агентства Models.com. Експерти та користувачі інтернету склали «турнірну таблицю» найсексуальніших моделей світу, враховуючи не лише зовнішній вигляд, а й запитаність у світі моди, успішність рекламних кампаній за їх участю, частоту появи на обкладинках «глянцю». Білява Кетрін Аптон з агенції IMG Models посіла в цьому рейтингу високе третє місце. Останнім часом її називають однією з найперспективніших моделей планети, хоча (а може, саме й через те що) уродженка Мічигану не є худющою вішалкою, як її знані колеги, а має досить округлі форми.

Перші два місця у рейтингу посіли бразилійки Адріана Ліма та Жизель Бюндхен. Є в топ–25 і представниці пострадянського простору: росіянки Анна В’яліцина (11) й подружка футболіста Кріштіано Роналдо Ірина Шейк (13), а також литовка Едіта Вількевічуте (19).