Таки не той...

20.03.2013
Таки не той...

Американська телезірка Ванесса Марсіл — з когорти тих актрис, які ніби й постійно «на виду», але при цьому ніяких справді видатних ролей у своєму кар’єрному доробку не мають. Найбільшу славу їй принесли персонажі Бренди в серіалі «Головний госпіталь», Сем Маркес у «Лас–Вегасі» та Джини Кінкейд у культовому молодіжному серіалі «Беверлі–Хіллз 90210». Це «мило» залишило Ванессі не лише «знімальні» спогади: від короткого зв’язку з колегою по «Беверлі–Хіллз», Брайаном Остіном Гріном, у неї є син Кассіус. Нагадаємо, сам Брайан одружений з актрисою Меган Фокс.

Та попри не надто насичену фільмо­графію, 44–річна Ванесса має безліч прихильників не лише у США, а й у бага­тьох інших країнах світу. Тож коли днями з’явилася новина про те, що її шлюб розпався, актрису просто засипали співчутливими листами й коментарями в інтернеті.

Шлюб Марсіл із зіркою телесеріалу «CSI: Нью–Йорк» Карміном Джовінаццо тривав менше трьох років. Хоча після весілля в липні 2010–го актриса не тямилася від щастя, називаючи Карміна «без сумніву, тим, єдиним».

Через рік подружжя оголосило, що чекає дитину. Але радість була недовгою: в грудні у Ванесси стався викидень. Як згодом зізнався Джовінаццо, вже другий за рік. Не виключено, що саме невдалі спроби стати батьками віддалили закоханих одне від одного.

Як з’ясувалося, на розлучення Марсіл подала ще в серпні минулого року, але офіційно вони з Карміном перестали бути подружжям лише цими днями. Згідно з розподілом майна, актрисі залишилися їхня спільна квартира в Лос–Анджелесі, автомобіль Chevy Silverado та її власна компанія з виробництва дитячого одягу Baby Gagoo. Джовінаццо забрав собі п’ять автомобілів та мотоцикл.