Ловеласова любов

19.03.2013
Ловеласова любов

Після актрис і няньок британський серцеїд Джуд Лоу вирішив знову спробувати щастя з моделлю.

Найвідомішим романом «доктора Ватсона» у варіанті режисера Гая Річі був бурхливий зв’язок із колегою Сієнною Міллер. Покинувши десять років тому дружину і трьох дітей, Джуд із головою поринув у нове кохання, а потім зрадив Сієнну з нянькою власних нащадків. Обурена білявка пішла від нього у 2006–му, але через три роки… пробачила. На той час Лоу вже встиг вчетверте стати батьком — від короткого зв’язку з моделлю Самантою Бьорк у нього народилася дочка. Цього разу кохання Джуда і Сієнни протрималося майже два роки, але склеїти розбитий глек не вдалося, і одна з найкрасивіших пар шоу–бізнесу розбіглася остаточно.

Тепер у Міллер своє життя — в липні минулого року вона народила дочку від актора Тома Старріджа, й тепер вони збираються побратися. А новою обранкою 40–річного Лоу, як повідомляють британські таблоїди, стала акторка, модель і рестораторка Алісія Раунтрі. Попри те, що зустрічаються вони не так давно, друзі Лоу запевняють: це справді серйозно. Адже Джуд з’являється разом з Алісією на світських тусовках, а днями їх бачили разом у Марселі. А подорожувати з «випадковими» дівчатами й тим паче показуватися з ними під руку на людях — для англійського ловеласа нехарактерно.

Алісія молодша за Лоу на 15 років. Народилася вона на райському острові Маврикій, отримала добру освіту й вільно говорить кількома мовами. За словами дівчини, модельний бізнес для неї — лише хобі. «Для діла» в неї є ресторан на Манхеттені, який приносить непоганий дохід.