Травма до вінця доведе

14.03.2013
Травма до вінця доведе

Місяць тому Леді Гага пішла у вимушену відпустку — після травми стегна їй довелося лягти на операцію. Операція була нескладною, але лікарі попередили співачку, що на відновлення їй знадобиться щонайменше шість тижнів. Тож заплановані на ці дні концерти в рамках концертного туру Born This Way Ball було скасовано, і в американської поп–діви з’явилося незвично багато вільного часу.

І, як з’ясувалося, Стефані Джерманотта (справжнє ім’я Леді Гаги) його не змарнувала. Несподівані «канікули» 26–річна співачка присвятила особистому життю, тобто бойфренду Тейлору Кінні. З середини лютого вони разом живуть у Чикаго, де Тейлор знімається в серіалі. За цей час молоді люди переконалися, що у них усе серйозно, і вирішили: час уже й узаконити свої стосунки.

31–річний Кінні — актор, і саме завдяки його професії вони зі Стефані й познайомилися влітку 2011 року під час зйомок її кліпу на композицію You And I.

Щоправда, самі закохані про свій намір одружитися поки що ні пари з вуст. Новину журналістам розпатякала подруга Леді Гаги, діджей Старлайт. «Гага зізналася мені, що Тейлор — «саме той», єдиний. І всі її друзі також вважають, що ці двоє створені одне для одного», — розповіла дівчина британському таблоїду «Сан».

За словами Старлайт, пара планує весілля на літо. На той час у Леді Гаги буде не такий напружений графік, як досі, а в Тейлора завершаться зйомки.