«Наче епізод із «Доктора Хауса»

13.03.2013
«Наче епізод із «Доктора Хауса»

Американська співачка Келлі Озборн може страждати на епілепсію. Медики намагаються з’ясувати, що саме стало причиною нападу з судомами минулої п’ятниці, після якого зіркова донька рокера Оззі Озборна досі перебуває в лікарні.­

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», 28–річній актрисі стало зле просто на знімальному майданчику в Лос–Анджелесі. Келлі якраз знімалася в черговому випуску телепрограми Fashion Police («Модна поліція»). Вона впала на підлогу і затрусилася в конвульсіях. Напад тривав близько 30 секунд, після чого Озборн прийшла до тями. Лікарі забрали дівчину на ношах, цілковито закривши білим простирадлом, аби захистити від фотоспалахів.

«Наразі не існує абсолютно ніяких підтверджених діагнозів стосовно Келлі. Вона перебуває під наглядом лікарів, і вони надалі проводять обстеження. Келлі почувається прекрасно й дякує всім за постійну підтримку», — сказав речник міс Озборн, коментуючи припущення преси щодо епілепсії.

Тим часом Келлі не втрачає почуття гумору і викладає в соціальні мережі фото зі шпиталю: наприклад, рука у татуюванні великим планом із крапельницею. «Моє життя тепер наче епізод із «Доктора Хауса». У всіх на обличчях вираз страху, ніби йде боротьба зі смертю», — жартома написала Келлі у «Твіттері».

У січні вона заручилася зі своїм бойфрендом Метью Моссхартом і останнім часом почувалася чудово.