Острів везіння Рі

07.03.2013
Острів везіння Рі

Енергії барбадоської поп–діви Ріанни можна тільки позаздрити. Концерти, церемонії, зіркові вечірки й модні покази — вона встигає всюди, та ще й примудряється викроювати з напруженого графіка час на особисте життя. Незважаючи на таку зайнятість, співачка без вагань погодилася, коли торік бренд одягу River Island («Річковий острів») запропонував Ріанні створити для нього авторську колекцію. Причому, на відміну від багатьох знаменитостей, які лише дають лінії одягу ім’я, а розробляти моделі доручають професійним дизайнерам, Рі до кожної речі зі своєї колекції доклала руку особисто. Щоправда, з фахівцем — художником по костюмах Адамом Селманом, який допомагав їй створювати образ у кількох концертних турах, — таки консультувалася.

Перший показ колекції Ріанни для River Island відбувся три тижні тому в рамках Лондонського тижня моди. Критики оцінили дизайнерський дебют зірки стримано. Але Рі не засмутилася, заявивши, що для неї головне — аби одяг сподобався жінкам, які його купуватимуть.

Помацати, поміряти й придбати витвори Ріанни–модельєрки відучора можна в крамницях бага­тьох країн світу. Напередодні, у вівторок, в одному з універмагів Лондона відбулася офіційна презентація колекції за участю самої дизайнерки. Ріанна прийшла в сукні свого авторства й аж світилася від щастя.

Нещодавно 25–річна зірка заявила, що в найближчі п’ять років сподівається стати мамою, адже вони з коханим Крісом Брауном «знову знайшли кнопку «увімкнути» й почали все спочатку». Нагадаємо, чотири роки тому пара розійшлася, коли Браун сильно побив Ріанну, але віднедавна вони знову зустрічаються.