Кінг уже не королева

05.03.2013
Кінг уже не королева

Скандал в індустрії конкурсів краси у США: в однієї з перемож­ниць, до того ж тінейджерки, відібрали титул через її ймовірну участь у порнозйомках.

Ідеться про конкурс Miss Teen USA («Міс США серед підлітків»). Це цілком серйозне шоу, яке є підрозділом організації «Міс Всесвіт» знаменитого бізнесмена Дональда Трампа. Участь у ньому беруть здебільшого цілком дорослі дівчата з усіх штатів віком до 19 років.

У штаті Делавер у минулому листопаді першою «тін»–красунею стала ефектна брюнетка Мелісса Кінг, чиє прізвище перекладається як «король». Однак днями в неї відібрали корону та, відповідно, право взяти участь у всеамериканському конкурсі. Титул перейшов до «першої віце–міс Делавер Teen USA» Хейлі Лоулер. На якій підставі?

Наприкінці лютого в інтернеті з’явився ролик, у якому дівчина, дуже схожа на Кінг, сидячи на ліжку в короткій сукні, розповідає про те, що недавно їй уже виповнилося 18 років і що вона зважилася знятися в порнофільмі, бо хоче заробити. Як повідомив портал Gawker, це інтерв’ю є анонсом п’ятихвилинної стрічки «для дорослих», кадри з якої теж можна знайти у всесвітній мережі.

І хоча Мелісса заперечила свою участь у зйомках «полунички», організатори конкурсу Miss Teen USA не зволікали з дискваліфікацією красуні.

Тим часом популярний порносайт запропонував міс Кінг, яка вже стала всесвітньо відомою, аж 250 тисяч доларів, аби вона стала «Міс Youporn»: «Навіщо вам бути королевою краси серед підлітків? Погоджуйтеся бути представницею сайту для дорослих».

Про реакцію «спаленої» красуні на цю пропозицію наразі нічого не відомо.