Друзі по відпочинку

22.02.2013
Друзі по відпочинку

Про розрив Володимира Кличка з американською актрисою Хейден Панеттьєрі, здається, шкодували всі — і прихильники кожного із зіркової парочки, і їхні сім’ї, і журналісти. Дуже вже колоритно виглядали разом ці двоє — величезний Володимир і крихітна Хейден, нижча за боксера більш ніж на півметра. Рідні чемпіона світу зізнавалися в коментарях, що дуже полюбили добру та привітну актрису і, судячи з усього, охоче прийняли б її в родину. Але, на жаль, після дворічного роману в травні 2011 року Хейден із Володею розійшлися.

А на початку цього року в іноземних таблоїдах з’явилися чутки, що колишні закохані знову разом. Правда, коли зірку серіалу «Герої» попросили прокоментувати цю інформацію, 23–річна Панеттьєрі лише розсміялася. І запевнила: вони з Кличком–молодшим «звісно, спілкуються, бо чудові друзі».

Проте днями «просто друзі» потрапили в об’єктив папараці у досить романтичній обстановці. Парочку, яка зараз разом відпочиває у Флориді, «зловили» спершу на пляжі — Володимир підкорював хвилі на серфі, а Хейден чекала його на березі. Потім вони разом сіли в машину, і Кличко почав палко цілувати дівчині руки. Хоча, звісно, це може бути просто прояв дружніх почуттів... Або гра на публіку.