«Чорноока горошина» під серцем

21.02.2013
«Чорноока горошина» під серцем

Ще одна знаменитість стане мамою. Днями стало відомо про «цікаве становище» Стейсі Енн Фергюсон — солістки популярного американського гурту Black Eyed Peas («Чорноокі горошини»).

Про вагітність Ферджі з радістю повідомив у «Твіттері» її чоловік, актор Джош Дюамель, відомий за серіалом «Трансформери». Вони з Ферджі побралися 2009 року, і для обох це має бути перша дитина.

Через місяць Фергюсон виповниться вже 38. До Black Eyed Peas вона приєдналася у 2003–му, а ще через три роки — доросла до сольного альбому The Duchess, із якого п’ять пісень займали верхні рядки хіт–парадів.

У шоу–бізнесі Стейсі ще з восьмирічного віку, коли вона знімалася в телешоу й серіалах. Із юними партнерками по одній із «мильних опер» дівчина організувала групу Wild Orchid, видала два диски… Коли група була готова до випуску третього альбому, звукозаписувальна компанія несподівано розірвала з дівчатами контракт. Фергюсон зізнається, що перебувала тоді в глибокій депресії і стала наркозалежною.

Але артистка взяла себе в руки і після курсу лікування в реабілітаційній клініці змогла стати світовою зіркою першої величини. Крім успішної музичної діяльності, Ферджі має в активі помітні роботи в кіно, зокрема у фільмі «Грайндхаус» Квентіна Тарантіно.