Особлива дружба

20.02.2013
Особлива дружба

Британський актор Х’ю Грант уже так давно входить у список жаданих холостяків, що навіть його найпалкіші прихильниці вже не плекають надій причарувати улюбленця. У кар’єрі 52–річного Х’ю, який прославився в амплуа серцеїда (як у «Щоденнику Бріджит Джонс») та закоханого романтика (як у фільмах «Ноттінг–Хілл» та «Чотири весілля й один похорон»), було тільки два тривалі романи. З актрисою Елізабет Герлі він розійшовся у 2000 році після 13 років стосунків, так і не запропонувавши їй піти під вінець. Через два роки після розриву Грант став хрещеним батьком сина Ліз. У 2004—2007 роках Х’ю зустрічався з бізнесвумен Джемаймою Хан, але й цей зв’язок завершився розставанням.

Тож коли у листопаді 2011 року Грант оголосив, що став батьком доньки, яку назвали Табітою, здивуванню публіки не було меж. Тоді прес–служба актора уточнила, що з матір’ю дівчинки, уродженкою Гонконгу Тінглан Хонг, у Х’ю був «швидкоплинний зв’язок» і надалі їх пов’язують «винятково дружні взаємини».

А тепер — та–дам! — нова сенсація: виявляється, нещодавно Тінглан народила своєму «тільки другові» ще й сина! Про це повідомив у своєму «Твіттері» сам Грант, пояснивши, що хоче таким чином по­класти край усіляким домислам журналістів, які вже якось дізналися про новину й засипали його дзвінками. «Я дуже радий тому, що у моєї дочки тепер є брат. Обожнюю їх обох до неможливості. У них надзвичайна мама. І, щоб остаточно все прояснити. Я — Тато», — написав актор.

За даними газети «Дейлі мейл», хлопчик, якого назвали Фелікс Чанг, з’явився на світ 29 грудня 2012 року. Свідоцтво про народження йому видали тільки 14 лютого, після чого Грантові й довелося повідомити про поповнення.