Моя зіркова мама

20.02.2013
Моя зіркова мама

Поки її колеги по шоу–бізнесу накопичують звання «найсексуальніших», «найкрасивіших» тощо, колишня «Спортивна Спайс» Мел Сі на такі дрібниці не розмінюється. Та й не до того їй — увесь вільний час Мелані Чісхолм приділяє передусім своїй трирічній донечці, тож на догляд за собою його часто вже бракує. Навіть спортом 39–річна співачка займається вже далеко не так затято, як раніше.

І нагорода за самопожертву не забарилася. Днями Мелані отримала титул «Найкраща зіркова мама». Саме за неї проголосувала більшість британців, опитаних торговельною мережею Tesco, яка традиційно раз на рік організовує таке дослідження.

Мел ніколи не скаржиться на життя, хоча їй часто доводилося нелегко. Співачка довго боролася з депресією та розладами харчування (пройшла і через анорексію, і через булімію), пережила тяжкий розрив із коханим, возз’єднання... і знову розрив. З агентом з нерухомості Томасом Старром, якого вперше зустріла під час відпочинку на Барбадосі, вона була разом із 2002 року. У 2009–му народила йому доньку Скарлет. До речі, 22 лютого вся сім’я дружно відзначатиме її четвертий день народження. Хоча тато з мамою вже не разом. Уперше вони розбіглися майже одразу після народження Скарлет. Потім Томас повернувся — передусім заради дочки. Але стосунки з Мел уже не складалися, і в липні минулого року пара остаточно розлучилася.

«Зараз я дуже впевнена в собі й смілива. І справді щаслива. Усе це — завдяки Скарлет, — наголосила Мелані в інтерв’ю газеті Daily Express. — Бути мамою нелегко, але, думаю, це найкорисніша робота у світі».

Церемонія нагородження «Найкращої зіркової мами» відбудеться 3 березня в лондонському готелі «Савой».