«Щоденники» без Керрі

19.02.2013
«Щоденники» без Керрі

Попри обережні оцінки критиків, популярність телесеріалу «Щоденники Керрі», у якому розповідається про пригоди Керрі Бредшоу до того, як вона стала відомою нью–йоркською журналісткою, зростає з кожним тижнем показу. Щоправда, передусім серед молодіжної аудиторії. Бо прихильниці легендарного серіалу «Секс і місто» зі старої когорти лише по­блажливо посміхаються — мовляв, замінити Сару Джессіку Паркер у ролі Керрі неспроможний ніхто. І хоча 20–річна Анна Софія Робб — дівчина гарненька й дуже старається, але куди їй до «справжньої» Бредшоу...

Схоже, такої думки дотримується і сама Сара Джессіка. Днями вона відмовилася знятися в одному з епізодів «Щоденників Керрі». Хоча пропозиція була спокусливою: за участь у невеличкій сцені (з майбутнього героїні) актрисі запропонували 500 тисяч доларів.

За даними з джерел в оточенні Паркер, вона не хоче, щоб її ім’я пов’язували з новим серіалом, оскільки «не певна, що це буде правильним кроком у її кар’єрі». При цьому до своєї наступниці Сара Джессіка ставиться з симпатією — на початку зйомок «Щоденників» вона навіть написала Анні Софії листа з побажаннями успіху й порадами.

А Робб, у свою чергу, не приховує захоплення попередницею. «Я в захваті від того, як легко вона бігала на цих каблучищах!» — заявила молода актриса після того, як кілька разів ледве не поламала ноги на знімальному майданчику.