«Слован» перекинув у «Надію»

«Слован» перекинув у «Надію»

Заявляючись у Континентальну хокейну лігу, власники «Донбасу» поставили перед командою чітке завдання — вихід у «плей­оф». Упродовж регулярного чемпіонату донеччани постійно «танцювали» навколо заповітної вісімки, час від часу піднімаючись на сьо­ме­восьме місця Західної конференції, однак зрештою не змогли кваліфікуватися для участі в Кубку Гагаріна, як називають ігри в КХЛ «на виліт». Це перший випадок у кар’єрі словацького тренера Юліуса Шуплера, коли його команда не потрапляє до «плей­оф».

Соло Олени для квартету

Соло Олени для квартету

Думається, лише невиправні оптимісти мріяли про те, що на чемпіонаті світу з біатлону в чеському містечку Нове Мєсто українська збірна виграє аж п’ять нагород і в загальному заліку посяде високе третє місце. Після не надто вдалого попереднього сезону капітан жіночої збірної Олена Підгрушна в інтерв’ю «УМ» сказала, що цього року буде зовсім інша історія — і як у воду дивилася. Підопічні головного тренера збірної Василя Карленка повторили досягнення 1999 року, коли «синьо–жовті» на ЧС здобули п’ять медалей.

Три безвиграшні білети

Три безвиграшні білети

Із чотирьох українських команд, що продовжують боротьбу в єврокубках, жодна не виграла свій перший офіційний матч у новому році. Після нічиєї «Шахтаря» в лізі чемпіонів «Динамо» й «Металіст» так само розійшлися з суперниками миром у Лізі Європи, а «Дніпро» — зазнало неприємної «сухої» поразки від швейцарського «Базеля».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики