«Супербоул» супер–Бейонсе

05.02.2013
«Супербоул» супер–Бейонсе

«Супербоул» — найважливіша спортивна подія року у США. Це фінальний матч за головний кубок з американського футболу, який привертає найбільшу увагу любителів «спорту №1» в Америці. Учора така гра відбулася в Нью–Орлеані, зустрілися команди Балтимора й Сан–Франциско. Удруге в історії Кубок здобули «Балтиморські ворони».

30 секунд рекламного часу на ТБ в перерві поєдинку офіційно коштували 4 млн. доларів. Організатори запрошують виступати між двома таймами «Супербоула» лише найдорожчих та найуспішніших артистів. Цього разу такою стала Бейонсе — та сама, яку вже не раз визнавали найбільш «прибутковою» співачкою року й десятиліття.

Аби ще більше підігріти інтерес аудиторії до «Супербоулу–2013», темношкіра зірка ритм–енд–блюзу напередодні матчу знялася в оригінальній фотосесії. 31–річна співачка вбралася в костюм «сексуального футбольного арбітра»: смугаста облягаюча футболка, ультракороткі шкіряні шорти, ботфорти, смужки на обличчі, в руках — овальний м’яч.

Це не перша участь Бейонсе Ноулз у Суперкубку. Так, у 2004–му вона виконувала гімн США перед початком матчу — це теж дуже почесно, але все ж не настільки, як власна пісня в перерві.