Шлюб по-іспанськи

01.02.2013
Шлюб по-іспанськи

Одна з найкрасивіших жінок ХХ століття, італійська кіноакторка Джина Лоллобріджида навіть у свої 85 залишається вродливою й доглянутою пані. Не дивно, що після розлучення у 1971 році з югославським лікарем Мілко Скофичем зірка «Фанфана­тюльпана» заводила романи переважно з молодшими за себе чоловіками. Проте офіційно заміж більше не виходила (Скофич загинув в автомобільній аварії 1979 року). Принаймні так їй здавалося до недавнього часу. Аж доки актриса випадково не дізналася, що... заміжня.

Як повідомляє італійська газета «Оджі», днями Лоллобріджида подала в суд на свого колишнього коханця, іспанця Хав’єра Рігау­і­Рольфоса. Жінка звинувачує його в укладанні з нею шлюбу «шляхом шахрайства». Така підозра у Джини виникла, коли вона наштовхнулася в інтернеті на записи про своє нібито весілля, яке вони з молодшим на 34 роки Хав’єром зіграли у листопаді 2010 року в Барселоні. Ще й нібито за присутності восьми свідків.

На фото, якими були проілюстровані ці повідомлення, поряд із нареченим стоїть жінка, справді схожа на Лоллобріджиду. Але актриса запевняє, що це не вона. «Цей бридкий чоловік одружився зі мною без мого відома, щоб заволодіти моїми грішми, коли я помру! — переконана зірка.

Із Рігау­і­Рольфосом Лоллобрі­джида познайомилася у 1984­му в Монако. Через 22 роки, після тривалого співжиття в цивільному шлюбі, пара несподівано оголосила про заручини. Весілля мало відбутися 27 січня 2007 року в Римі, на урочистості було запрошено зіркових гостей з усього світу. Але через кілька місяців Джина заявила про розрив із Хав’єром, пояснивши це тим, що він «не витримав напруження передвесільних клопотів і зламався».

У той час, коли вони були ще разом, актриса підписала кілька довіреностей, які підсунув їй коханий. «Він тоді проводив деякі операції від мого імені, — пояснює Лоллобріджида. — Я йому безмежно довіряла, тому підписувала все, що він давав, у тому числі й деякі документи іспанською мовою. Не здивуюся, якщо там було і майбутнє свідоцтво про шлюб...»

Колишній адвокат Рігау­і­Рольфоса Хав’єр Сааведра у коментарі газеті «Телеграф» підтвердив факт шахрайства, зазначивши, що його екс­клієнт заплатив невідомій жінці за те, щоб вона зіграла роль Лоллобріджиди на весіллі. Тепер щодо цієї історії розпочато розслідування на міжнародному рівні.