Прийшли до фінішу

01.02.2013
Прийшли до фінішу

Подружня пара акторки Ешлі Джадд й автогонщика Даріо Франкітті у Голлівуді вважалася зразковою. Жодних скандальних історій, сварок, зафіксованих папараці подружніх зрад — у світі селебрітіз, де все на виду, таке трапляється нечасто. У грудні подружжя відзначило 11­ту річницю шлюбу, й Ешлі написала в своєму «Твіттері»: «Це незабутньо й прекрасно. Відзначаємо з коханим. Сім’я незамінна». Тож коли позавчора Джадд із Франкітті поширили спільну заяву про те, що розлучаються «за спільною згодою», це пролунало як грім серед ясного неба.

Що саме спричинило їхній розрив, пара не повідомила, натомість запевнила: «Ми завжди залишимося друзями і збережемо наші стосунки, засновані на особливій любові та повазі, які завжди дуже цінували».

44­річна Ешлі — зірка фільмів «Цілуючи дівчат» та «Амнезія» — і молодший за неї на п’ять років шотландський автогонщик італійського походження закохалися одне в одного фактично з першого погляду. Дружина завжди підтримувала чоловіка, нерідко навіть відмовлялася від зйомок, аби поїхати на перегони і вболівати за Даріо з трибун. Прикро, що й цей союз розпався. Зате тепер ніщо не заважатиме Джадд здійснити свій намір і присвятити весь вільний час виборчій кампанії — у 2014 році вона збирається балотуватися в Сенат США від штату Кентуккі.ф