Дзен із Мадаліною

30.01.2013
Дзен із Мадаліною

Зірку «300 спартанців» Джерарда Батлера донедавна вважали одним із найзавидніших холостяків Голлівуду. Але його серце, схоже, більше не вільне. 43–річний актор не приховує свого кохання до італійської моделі румунського походження Мадаліни Геня (латинізоване написання прізвища — Ghenea). Сама манекенниця свого часу — коли рік тому їх уперше побачили разом — запевняла, що вони з Джерардом «лише друзі» й «нічого такого» між ними немає. Але тепер, коли Батлер сам охоче розповідає, як його «розпирає від кохання», останні сумніви щодо характеру їхніх стосунків відпали остаточно.

Раніше Джерарду приписували романи з багатьма знаменитостями — Дженніфер Аністон, Джессікою Біл, ледве не з кожною партнеркою по черговому фільму. Жовта преса назвала його ловеласом, який боїться серйозних стосунків і міняє дівчат, як рукавички. Проте, швидше за все, цей імідж має мало спільного з дійсністю. Або зустріч із Мадаліною сильно змінила характер актора, бо на інших жінок Батлер тепер і не дивиться.

Із молодшою на 19 років моделлю Джерард познайомився теж на зйомках, правда, не фільму, а рекламної кампанії бритви Super Max. Хоча Мадаліна вже пробувала себе в ролі актриси у кількох італійських стрічках, і нібито вийшло непогано. Румунка володіє не лише стратегічними параметрами 90–60–90 при зрості 180 см, а й чотирма мовами. «Вона чудова дівчина. Поряд із нею я щасливий і спокійний. Можна сказати, що зараз я у стані дзен. І це прекрасний спосіб існування», — поділився Батлер своїми відчуттями з газетою «Сандей експресс».