Так, це Ріо–де–Жанейро!

29.01.2013
Так, це Ріо–де–Жанейро!

Після історії з російським громадянством Жерара Депардьє будь–який переїзд cвоєї знаменитості в іншу країну у Франції сприймають як втечу від високих податків. Тож коли акторське подружжя Венсана Касселя й Моніки Белуччі почало збиратися на постійне місце проживання до Бразилії, преса одразу зарахувала одну з найкрасивіших пар французького кінематографа до «уражених синдромом Депардьє».

Моніку ці кпини «дістали», і вона була змушена пояснювати: податки тут ні до чого, а до Бразилії вони з чоловіком та дітьми перебираються просто тому, що їм там дуже подобається.

Мабуть, так воно і є, адже в сонячному Ріо–де–Жанейро Моніка з Венсаном і раніше проводили чимало часу. Кассель торік узагалі майже весь час жив у Ріо, де в нього були зйомки, а Белуччі час від часу приїздила до нього «в гості». І, зрештою, вони вирішили, що краще звідти й не їхати. Тому придбали будинок неподалік від океану і принаймні кілька наступних років збираються прожити в Бразилії.

«Я закохалася в цю країну 18 років тому. Звісно, у всіх місць є свої вади... Можливо, років через п’ять я переїду в Рим — моє улюблене місто. Але зараз моє місце — тут, у Ріо. Я спостерігаю за людьми на вулицях, відчуваю енергію моря, поезію цього міста...» — пояснює 48–річна Белуччі.

До речі, з молодшим на два роки Венсаном вони разом ті самі 18 років, тож, можливо, любов до Ріо–де–Жанейро виникла в обох одночасно.