Без операції можна обійтися!

24.01.2013
Без операції можна обійтися!

Примхливої зимової погоди зазвичай загострюються вірусні і гострі респіраторні захворювання. Вже стало «традицією» закриття на карантин дитячих садків і шкіл. Головна причина масового захворювання дітлахів — наявність у них хронічного тонзиліту і аденоїдиту.

 

Що ж таке хронічний тонзиліт? Це тривалий запальний процес у піднебінних мигдалинах, одних із найважливіших органів, що беруть участь у формуванні імунітету. У хворої дитини знижуються захисні функції організму, вона більш уразлива до ГРВІ. Хвороба підступна, адже вона може проходити без виражених больових симптомів, а в дитячому віці часто маскується під уповільнені застуди і звичні ГРВІ.

При хронічному тонзиліті уражається лімфоїдна тканина, яка замінюється на щільнішу сполучну тканину, утворюються спайки. Як наслідок — закупорюються лакуни (канали) мигдалин, усередині яких скупчується гній і з’являються казеозні пробки. Постійний осередок інфекції у ротоглотці загрожує різними ускладненнями. Серед них — карієс, ревматизм — захворювання, що вражає серце, суглоби, судини, запалення середнього вуха, зниження слуху. Загострюються алергічні реакції. Вражаються нирки.

Найпоширеніші методи лікування у вигляді зрошування мигдалин різними розчинами і аерозолями, а також пігулки для розсмоктування з протимікробною і антисептичною дією не ефективні — вони не проникають глибоко у вогнища уражень. Прийом антибіотиків негативно впливає на кишкову мікрофлору, створює додаткове навантаження на печінку. Видалення ж мигдалин, так звана тонзілектомія, позбавляє людину життєво важливого органа.

У столиці відкрилася медична клініка Лор–Центр «Хелсі Тонзілз», яка займається лікуванням різних захворювань ЛОР у дітей і дорослих, слухопротезуванням, розвитком мови у дітей з недоліками слуху, іншими патологіями ЛОР–органів. Головний лікар клініки — Ткач Юрій ­Миколайович — автор 50 наукових робіт з отоларингології, 26 унікальних винаходів, що запатентовані в п’яти країнах світу, срібний лауреат ВДНГ СРСР 1985 р., дипломант Європейського ярмарку в м. Лейпциг, Німеччина.

У Лор –Центрі «Хелсі Тонзілз» застосовується авторська методика лікування хронічного тонзиліту.

— У його основі — повна санація піднебінних мигдалин від паталогічної мікрофлори і «заміна» хворих клітин на здорові, — розповідає лікар Юрій Ткач. — Це досягається шляхом багаторазового введення в крипти лакунарних каналів запатентованого фітобальзаму, що діє як природний антисептик, пригнічує зростання будь–якої патогенної мікрофлори і грибків.

За допомогою спеціального інструмента бальзам вводять по черзі у кожен лакунарний канал, проводячи «механічне очищення» від рідкого гною, казеозних пробок. Завдяки своєму складу фітобальзам сприяє швидкому відновленню здорових тканин носоглоткової і піднебінних мигдалин. Курс лікування — не менше 15 сеансів, які потрібно проводити щодня. Сама процедура безболісна, її витримують навіть трирічні малюки. Переваги унікальної авторської методики безопераційного лікування, яке проводять у Лор–Центрі «Хелсі Тонзілс», очевидні. Регулярно виконуючи призначання лікаря, повне одужання настає в 99,8%.

Лариса ПАХОМОВА

Адреса: Київ, Харківське шосе, 175 (БЦ «Кристал»)
поруч станції метро «Вирлиця», «Бориспільська»
тел.: 044 371 78 01, 067 371 78 01
http://lorklinika.com
[email protected]