Елайджа, сер!

18.01.2013

В одностатевій сім’ї співака Елтона Джона та його «половинки» Девіда Ферніша — поповнення. За даними видання Hello!, тиждень тому, 11 січня, сурогатна мати народила татусям сина. Сам співак підтвердив цю інформацію. Хлопчика назвали Елайджа Джозеф Даніель. «Складно висловити почуття, які ми зараз відчуваємо: ми просто переповнені щастям і хвилюванням», — прокоментували появу ще одного нащадка Елтон та Девід і додали, що народження другої дитини перетворило їх на справжню сім’ю.

Нагадаємо, що в цій родині вже виховують одного малюка — два роки тому сурогатна мати народила Елтону Джону і Девіду Фернішу, цивільний шлюб яких було зареєстровано в 2005 році, сина Закарі.

Але від цієї начебто радісної звістки певною мірою стає сумно. Суто по–людськи жаль обох хлоп’ят — можна не сумніватися, вони матимуть усе, що захочуть, окрім одного — материнської любові. Найкращі няні й гувернантки не дадуть їм цього. Та й татусі їхні далеко не юного віку — серу Елтону Джону в березні виповниться 66, а його партнер Девід Ферніш восени відсвяткував своє 50–річчя. Саме час онуків бавити, а не про потомство думати...