Несмішна «комедія»

17.01.2013

Після того як у нещодавньому інтерв’ю газеті «Спорт–Експрес в Україні» головний тренер «Динамо» Олег Блохін назвав «комедією» пошуки наставника для національної збірної України, Федерація нанесла удар у відповідь. «Залишивши збірну, Блохін вчинив діяння, подібне злочину, а тепер зірвав маску і показав своє справжнє обличчя», — так відреагували у футбольному господарстві на критичний коментар Олега Володимировича.

У Будинку футболу не очікували випадів на свою адресу від колишнього очільника «синьо–жовтих», адже вважали, що мирно розійшлися у вересні минулого року, відмовившись від фінансових претензій до Блохіна, який достроково розірвав контракт із ФФУ. «Кому, як не Блохіну, було відомо, що дострокового припинення співпраці не допускалося», — заявило джерело у Федерації. Схоже, тепер, після взаємних уколів, варто очікувати продовження протистояння між новими керівниками футбольного господарства та «старою гвардією».

Щоправда, «наїзд» на Блохіна керівник прес–служби Федерації Павло Терновий назвав не офіційною позицією ФФУ, а інформацією, що не варта «виїденого яйця».