«Та сама» з другої спроби

16.01.2013
«Та сама» з другої спроби

Олівія Уайлд.

Дарма світові таблоїди роздували чутки про те, що зірка серіалу «Доктор Хаус» Олівія Уайлд ось–ось покине свого бойфренда, відомого американського коміка Джейсона Судейкіса. У грудні парочка справді не на жарт полаялася, але в даному випадку все вийшло згідно з відомим російським прислів’ям про закоханих, які «сваряться — тільки тішаться». Помирившись, актори зрозуміли, що їм треба негайно одружитися. І оголосили про заручини.

Як повідомляє сайт журналу US Weekly із посиланням на джерела в оточенні пари, 37–річний Судейкіс зробив 28–річній подрузі пропозицію руки і серця під час різдвяних канікул. Бо «переконався, що нарешті знайшов ту саму, єдину».

Хоча і для Джейсона, і для Олівії, справжє прізвище якої Кокбьорн, це буде вже другий шлюб. Судейкіс у березні 2010–го розлучився зі сценаристкою Кей Кеннон, з якою був одружений шість років. А Уайлд у лютому минулого року офіційно оформила розлучення з сином італійського принца Тео Располі, за якого вийшла заміж влітку 2003–го. Із Джейсоном вона зустрічається трохи більше року. Дату весілля закохані наразі не призначили.

А ТИМ ЧАСОМ...

Іще недавно зарученою була і Брітні Спірз. Але цього разу під вінець їй піти не судилося: днями співачка заявила про те, що розриває заручини зі своїм давнім бойфрендом і екс–менеджером Джейсоном Трейвіком. Хоча вони «завжди одне одного обожнюватимуть і залишатимуться добрими друзями». Схоже повідомлення поширив і Трейвік: «Я люблю Брітні й бажаю їй та її синам усього найкращого, ми будемо й надалі підтримувати теплі стосунки».