«Трояндочка» від Лілії

15.01.2013
«Трояндочка» від Лілії

Лілі Аллен Купер.

Історія материнства знаменитої британської поп–співачки Лілі Аллен могла б бути основою для неабиякої мелодрами. Ще кілька років тому зірка вже майже втратила надію стати мамою. Лілі дуже хотіла дитину, але перша вагітність у 2008 році завершилася викиднем. Із тодішнім бойфрендом, солістом групи «Кемікал бразерз» Едом Саймонсом, Лілі після цього розійшлася. І вдруге завагітніла вже через два роки, від будівельника й декоратора Сема Купера, з яким на той час зустрічалася близько року.

Поп–зірка аж світилася від щастя і мріяла про те, як виховуватиме сина (УЗД показало, що буде хлопчик). Але на шостому місяці вагітності у співачки почалася сильна кровотеча. Медики робили все, щоб урятувати дитину, та марно — під час передчасних пологів малюк народився мертвим. Через кілька днів у Лілі почався сепсис, і вона сама ледь не померла. А вийшовши з лікарні, впала в тяжку депресію. І хтозна, чи виборсалася б із неї, якби не люблячий і терплячий Сем, який дуже її підтримував.

У червні 2011–го закохані одружилися. І хоча навчена досвідом Аллен старанно приховувала свій стан від преси, журналісти дізналися, що під вінець вона йшла знову вагітна. На щастя, цього разу все обійшлося добре: 25 листопада позаминулого року співачка народила дочку Етель Мері.

А днями в Етель з’явилася сестричка — як повідомляє британська газета «Сан», 8 січня 27–річна Лілі, яка тепер офіційно носить прізвище Купер, подарувала чоловікові другу донечку–«трояндочку» — Марні Роуз.

До речі, за щастям материнства поп–діва не забуває й про роботу і обіцяє цього року потішити прихильників новим альбомом.