Мила Міла, та не Кеті

10.01.2013
Мила Міла, та не Кеті

Кеті Перрі.

Уродженка Чернівців Міла Куніс, чия голлівудська кар’єра зараз на злеті, за останній рік примудрилася якщо не очолити, то принаймні увійти в першу трійку більшості рейтингів «найсексуальніших, найкрасивіших» тощо. І в 2013–му, схоже, не збирається здавати позиції. Принаймні перший же такий список, оприлюднений цього року, без Міли не обійшовся. Хоча редакція чоловічого журналу Men’s Health, оголошуючи свій варіант Топ–100 найбільш жаданих жінок світу, першість віддала все ж не Куніс. На думку укладачів рейтингу, за сексуальністю на планеті немає рівних 28–річній співачці Кеті Перрі. І вирішальне значення в даному випадку має аж ніяк не зовнішність. «Різнокольорова» (останнім часом вона регулярно експериментує з фарбами для волосся) Кеті зачарувала чоловічий глянець «почуттям гумору, вмінням знаходити натхнення навіть у сумних речах та визначними музичними успіхами».

Міла Куніс, яка останнім часом постійно фігурує у світській хроніці як подружка поки що офіційного чоловіка Демі Мур Ештона Кетчера, посіла друге місце. А замикає трійку призерів зірка телесеріалу «Безумці», власниця одного з найпишніших бюстів Голлівуду Крістіна Хендрікс.

До десятки найсексуальніших жінок початку 2013 року увійшли також актриси Дженніфер Лоуренс, Дженніфер Аністон, Скарлетт Йоханссон, Анджеліна Джолі, співачка Бейонсе, топ–модель Жизель Бюндхен і нинішня подружка Джонні Деппа, кінозірка Ембер Херд. Серед відомих нам імен у списку фігурують також барбадоська поп–діва Ріанна (15 місце), «Пліткарка» Блейк Лайвлі (17), українська «дівчина Бонда» Ольга Куриленко (30), «оскароносні» Шарліз Терон (36) і Наталі Портман (83), вагітна дружина британського принца Вільяма Кейт Міддлтон (73), виконавиця ролі Герміони Емма Уотсон (88) тощо.