Кривенька «пантера»

09.01.2013
Кривенька «пантера»

Наомі Кемпбелл під час модного показу.

Колись ім’я супермоделі Наомі Кемпбелл асоціювалося не лише з успіхом на подіумі, а й із регулярними скандалами. Через нестриманий характер «Чорна пантера» регулярно потрапляла в «кримінальні» розділи колонок світської хроніки: то поб’є свою асистентку, то запустить телефоном у покоївку... Але після знайомства з російським мільярдером В’ячеславом Дороніним Наомі змінилася. Хтозна, чи це позитивний вплив кохання, чи 42–річна модель просто боїться відлякати завидного жениха (хоча й досі не дочекалася обіцяного Дороніним весілля), але факт залишається фактом: колишня скандалістка стала спокійнішою й «сімейнішою». Та в кримінальну хроніку все ж потрапила. Щоправда, вже не як нападниця, а як жертва.

Як стало відомо, напередодні Нового року Кемпбелл пограбували й побили. Сталося це в Парижі. Супермодель виглядала таксі й не помітила грабіжників. Зловмисники сильно штовхнули темношкіру кралю, і, падаючи, Наомі не лише сильно забилася, а й пошкодила зв’язки на нозі. Та так сильно, що й досі ходить із милицями.

Що саме у неї вкрали, манекенниця пресі не зізнається. Ймовірно, бандити полювали на коштовності — наречена олігарха дуже любить золото–діаманти. Кемпбелл переконана, що напад був невипадковим: мовляв, її цілеспрямовано вистежували, щоб напасти, коли нікого не буде поряд.

Через травму моделі довелося пропустити розкішну новорічну вечірку Романа Абрамовича і його подруги Даші Жукової (до речі, вдруге вагітної). Щоб Наомі швидше одужала, Доронін відправив її на лікування в Колорадо. Позавчора усміхнена манекенниця з’явилася на вечірці Асоціації телевізійних критиків у Каліфорнії й виглядала цілком задоволеною життям, хоч і з милицями та бандажем на правій нозі. От тільки позувати фотографам доводилося, сидячи на дивані.