Неземне кохання

03.01.2013
Неземне кохання

Кейт Уїнслетт і Нед Рокнролл.

2013–й рік «оскароносна» зірка «Титаніка» Кейт Уїнслет зустріла знову в статусі заміжньої жінки. У грудні 37–річна актриса вийшла заміж за Неда Рокнролла, причому церемонія була такою таємною, що навіть батьки молодят дізналися про неї в останній момент. А жовта преса не довідалася взагалі, аж доки напередодні Нового року свіжоспечене подружжя саме не оголосило про свій новий статус. На вінчанні були присутні лише найближчі родичі й друзі пари, зокрема партнер Кейт по фільмах «Титанік» і «Дороги змін» Леонардо Ді Капріо.

Для Уїнслет це третій шлюб — у 1998—2001 роках її чоловіком був режисер Джим Тріплтон, від якого в актриси є 12–річна дочка Міа, а у 2003—2010–му Кейт була заміжня за режисером Семом Мендесом — їхньому синові Джо Алфі виповнилося дев’ять.

34–річний Нед Рокнролл теж уже був одружений, раніше носив прізвище Сміт, але чотири роки тому змінив цю «банальщину» на оригінальне псевдо. Нед є рідним небожем засновника корпорації Virgin, знаменитого авіатора–мільярдера Річарда Бренсона. На весілля дядечко зробив молодятам ексклюзивний подарунок — квитки на... політ у космос.

Саме Бренсон зробив реальністю комерційну космонавтику — його компанія організовує космічні польоти для всіх охочих. Звісно, потрапити на космічну станцію зможе далеко не кожен навіть дуже багатий турист — для того, аби отримати допуск, треба пройти багато фізичних і психологічних тестів. Зате здійнятися на найвищий рівень земної атмосфери до снаги практично всім, хто може літати літаками. От і Кейт із Недом, завдяки весільному подарунку дядька Річарда, тепер мають таку можливість.
Як повідомляє британська преса, молодята проведуть дві години на висоті понад 100 км над Землею у лайнері компанії Virgin Galactic. Для інших охочих помилуватися Землею з «першого рівня космосу» таке задоволення обійдеться у 250 мільйони доларів.

А ТИМ ЧАСОМ...

Напередодні Нового року марш Мендельсона пролунав ще для однієї відомої пари: побралися 86–річний засновник журналу «Плейбой» Х’ю Хефнер та 26–річна модель Крістал Харріс. Ця церемонія таємною не була — про намір одружитися закохані оголосили заздалегідь, а вранці 31 грудня Харріс особисто повідомила у своєму «Твіттері», що «сьогодні стане місіс Хефнер». Цього разу вона з–під вінця не тікала, хоча вже має такий досвід.

Весілля «Плейбоя» із сексапільною білявкою планувалося ще на червень 2011–го, але тоді Крістал в останню мить покинула нареченого. А через півроку збагнула, що помилилася, і повернулася до старого мільйонера.

Того–таки 31 грудня стало відомо, що незабаром у світі знаменитостей стане ще на один подружній союз більше. Про свої заручини оголосили найвідоміший російський хокеїст, нападник клубу «Вашингтон кепіталз» Олександр Овечкін і його співвітчизниця, тенісистка Марія Кириленко. Пара зустрічається вже близько року.